torstai 27. elokuuta 2015

Zet-hanke kutsuu sinut Pelillisyys-työpajaan Lohjalla 16.9. klo 13-16

Zet-hanke kutsuu sinut keskustelemaan ja ideoimaan pelillisyyden mahdollisuuksista nuorten tukemisessa Lohjalle 16.9. klo 13-16. Osoite: Laurea-ammattikorkeakoulu, Nummentie 6 (2.krs, tila C2.007).

Miten tuetaan nuorten vahvuuksia, miten autetaan löytämään oma paikka maailmassa? Millaista peliä sinä haluaisit työssäsi hyödyntää nuorten kanssa? Tai jos olet itse nuori, tule kertomaan, millaista hyötypeliä haluaisit itse pelata?

Tämä suunnittelupaja on suunnattu kaikille nuorten parissa toimiville tahoille ja muuten aihepiiristä kiinnostuneille sekä nuorille. Aiempaa kokemusta peleistä ei tarvita! Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen tästä linkistä viimeistään 7.9.2015:


Zet-hankkeessa kehitetään yhdessä nuorten kanssa peliä arjen hallintaan ja/tai tulevaisuuden suuntaviivojen hahmottamiseen. Kohderyhmänä ovat 15-24 vuotiaat nuoret. Erityisesti hankkeella pyritään tavoittamaan työttömät nuoret, joilla on eniten sanottavaa siitä, millaisiin asioihin tulisi pelillä tarttua. Toiminta on kaikille avointa ja osallistua voi omien kiinnostuksen kohteidensa ja taitojensa mukaisesti. Toimintaa on Hangossa ja Lohjalla.

Tässä ensimmäisessä suunnittelupajassa tavoitteena on kuulla näkemyksiä siitä, mitä kaikkea pelaten voisi tehdä ja millainen hyötypelin tulisi olla, jotta sitä voitaisiin hyödyntää osana nuorille suunnattuja palveluita. Varsinaisen kehitystyön tekevät kuitenkin nuoret itse, yhdessä pelialan ammattilaisten kanssa.

Kaikille nuorille avoin GameJam-tyyppinen ideointipaja järjestetään 14.-15.11. Lohjalla. Lisätietoa tilaisuudesta ja pelinkehityksen etenemisestä luvassa myöhemmin syksyllä!


Zet-hanke on Laurea-ammattikorkeakoulun ja Meanfish Oy:n yhteistyössä 1.8.2015-28.2.2017 toteuttama hanke, jonka toteutuspaikkakuntina ovat Lohja ja Hanko. Hanke saa rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta.

Lisätietoja: hankeasiantuntija Hanna Tuohimaa, hanna.tuohimaa(a)laurea.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti